Marknadsledande hudvårdsprodukter från Exuviance

- Vårda Din hud – använd hudvårdsprodukter som ger resultat!

Det är viktigt att du vårdar huden om du vill hejda åldrandet. Med rätt hudvård får huden spänst och bevarar sin ungdomliga lyster längre. Ju tidigare du börjar med hudvårdsbehandlingar och hudvårdprodukter, desto längre håller du kvar ditt ungdomliga utseende.

 

- Hudvård för honom och henne – passar alla hudtyper, även känslig hud!

Exuviance hudvårdsbehandlingar och hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre.

 

- Skönhet – det bästa från vetenskapen, forskningen och naturen!

Exuviance effektiva hudvårdsprodukter bygger på professorerna Dr.Eugene van Scott´s och Dr.Ruey Yu´s (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Många försöker kopiera dessa fantastiska produkter, men Exuviance är originalet. Scotts och Yus forskning och utveckling har pågått i över 40 år. Detta är din trygghet. De har över 120 patent, därför kan ingen överträffa Exuviance. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris. Läs mer om Exuviance på www.exuviance.se

 

Vad är AHA-PHA?

Vad är AHA?

AHA är en förkortning av begreppet alfahydroxisyra, den hudvårdsingrediens som under de senaste decennierna rönt stor uppmärksamhet på grund av dess hudvårdande och anti-åldrande egenskaper.

Alfahydroxisyror är en gemensam beteckning för en rad naturligt förekommande syror. De finns naturligt i många livsmedel, särskilt i frukt, och förekommer också naturligt i människans kropp. Alfahydroxisyror kallas ibland AHA-syror eller fruktsyror. Det finns många olika sorters AHA, till exempel citronsyra, mandelsyra, äpplesyra och mjölksyra.
AHA:er har förmågan att frigöra döda, torra, ytligt liggande hudceller i det översta hudlagret. Genom att frigöra dessa döda hudceller stimuleras exfolieringsprocessen. Därmed får den friska och nya hyn som befinner sig undertill möjlighet att komma upp till ytan. Hyn kommer att se ljusare, jämnare och mjukare ut. I genomsnitt förnyas hudens översta lager, epidemis, av sig själv var fjärde vecka. Denna naturliga och kontinuerliga exfolieringsprocess blir allt långsammare allteftersom vi blir äldre. Forskarna bakom Exuviance hudvårdsprodukter var de som upptäckte att alfahydroxisyror hjälper till att normalisera cellförnyelseprocessen och förbättrar en rad andra faktorer i huden. Resultatet blir en hy med yngre och sundare utstrålning.

 

Vad är PHA? - den nya generationens AHA

Polyhydroxisyror (PHA) är en grupp syror som har AHA:ns alla positiva egenskaper, men som är mildare och särskilt utvecklade för känslig hy. Förutom de traditionella AHA-syrornas fördelar fås även en intensiv fuktgivande och antioxidant effekt med PHA. Laktobionisk och Maltobionisk syra är de nyaste tillskotten i PHA-familjen, som också de har utvecklats av upphovsmännen bakom Exuviance. De nya generationernas AHA har samma förnyande och exfolierande egenskaper som tradtitionell AHA. Samtliga polyhydroxisyror är idealiska för personer med känslig hy och hudtyper med nedsatt barriärfunktion.