Annelie Lundqvist

Specialiserad och Auktoriserad Hudterapeut, certifierad SPA-terapeut

Jag heter Annelie Lundqvist och är specialiserad och auktoriserad hudterapeut samt certifierad SPA-terapeut. Jag tog min examen vid Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden.

Innan jag utbildade mig till Hudterapeut har jag bland annat arbetat inom äldreomsorg, administration, friskvård, rehabilitering och hälsa. Jag är även utbildad hälsocoach, coreinstruktör och pilatesinstruktör.

Jag har ett fantastiskt yrke som är varierande och där jag får träffa många olika typer av människor med olika behov och önskemål. Det är inspirerande att vägleda människor till bättre hudvård och hälsa.

Jag arbetar utifrån en helhetssyn vilket för mig innebär att behandlingar, produkter och information om hur man på bästa sätt vårdar sin hud och hälsa skall samspela för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jag är sälvklart medlem i SHR -Svenska hudterapeuters riksorganisation. Det är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför proffessionella behandlingar.Vi arbetar efter våra etiska regler. SHRs emblem är kundens trygghet!

Varmt välkommen till Salong HudHälsan!

Helhet, omtanke, resultat!